FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
prosze o fachowa pomoc
Autor Wiadomość
mlody0905

Wysłany: Czw 29 Sty, 2009   prosze o fachowa pomoc

Witam jestem tu nowy tylko nie zetnijcie mnie odrazy ze coś zrobiłem źle. Mam pytanie - czy za 200 tyś wybuduje dom z bali? A oto kilka wskazówek:
- posiadam działkę budowlana
- powierzchnia domu do 90 m2
Prosiłbym o namiary jakiejś dobrej firmy z Pomorza.

Buduj z drewna

Wysłany:    Polecamy

Jotka45 
Jotka45

Wysłany: Czw 29 Sty, 2009   

Promopack.

JaKuBa 

Wysłany: Pią 30 Sty, 2009   

O ile wiem Promopack nie buduje domów z bali. Chyba że się mylę. A jak poczytasz na forum, to nie najlepiej piszą o tej firmie. Dlaczego zatem polecasz? A moze jesteś z Promopacku?

mlody0905

Wysłany: Pią 30 Sty, 2009   

a czy ktoś coś wie o firmie ZODAN maja swój oddział w Cieplewie kolo Pruszcza Gdańskiego

Iwona W

Wysłany: Sob 21 Mar, 2009   

Chcę wybudować dom drewniany, polećcie proszę jakieś firmy działające na terenie woj. śląskiego. Czy ktoś miał może do czynienia z firmą Focus Holding?

piter372009

Wysłany: Sob 13 Cze, 2009   

Też mam ten problem,tylko ja chciałbym się zmieścić w 150 tyś. za ok 100 m2. Tez nie mam firmy a działkę właśnie przepisuje na siebie.
Myślę samemu to wykonać "TYLKO GDZIE MOŻNA KUPIĆ GOTOWE ELEMENTY DO POSKŁADANIA" :lol:

Wojciech Nitka 
Ekspert

Wysłany: Nie 14 Cze, 2009   

piter372009 napisał/a:
"TYLKO GDZIE MOŻNA KUPIĆ GOTOWE ELEMENTY DO POSKŁADANIA"

Osobiście jestem przeciwnikiem samodzielnemu stawianiu domu. Nie to robią fachowcy. Ale jeżeli już chcesz samemu montować dom powinieneś mieć opracowany projekt, w którym będzie schemat kolejności montażu poszczególnych elementów. To Ci ułatwi prawidłowy monataż. Powinieneś tak schemat żadać od firmy, która Ci takowe elementy dostarczy.

Na rynku jest wiele firm, które takowe elementy mogą Ci wyprodukować. Podaj na priva rejon kraju w jakim zamierzasz budować, a postaram Ci się podpowiedzieć z którą z firm najlepiej rozmawiać.

domydrewno

Wysłany: Sro 14 Lip, 2010   

mlody0905 napisał/a:
a czy ktoś coś wie o firmie ZODAN maja swój oddział w Cieplewie kolo Pruszcza Gdańskiego

Znam tą firmę od kilku lat. W Cieplewie mają tylko ekspozycję. Ogólnie mogę powiedzieć, że specjalizują się w domach z bali. Jedyny minus to fakt, że trzeba poczekać trochę zanim podejmą się roboty, ale to wynika z faktu, że mają dużo zleceń. Widziałem i byłem w wielu domach drewnianych wykonanych przez Zodan. Wrażenie pozytywne. Polecam bliższe zapoznanie się z ich ofertą.

czorcik23 

Wysłany: Czw 15 Lip, 2010   

Domydrewno - Zodan to napisał 1.5 roku temu

Odpowiedz do tematu